Pepe Willberg ja Yona Kalottjazz & Bluesin ohjelmassa

Rakastetut Toivo Kärki ja Pepe Willberg kesän jazzeilla                                                           
Vuoden Kalottjazz & Bluesin ohjelma on muotoutumassa ja järjestäjät voivat tyytyväisinä paljastaa vielä kaksi festivaalin artisteista. Festivaalit aloitetaan legendaarisen suomalaisen iskelmän voimalla ja lauantain kirkkokonsertti jatkaa suosittujen suomalaisten lauluntekijöiden viitoittamaa tietä.

Panu Savolainen Foto: Ville Paul Paasimaa

Panu Savolainen Photo: Ville Paul Paasimaa

Panu Savolainen Toivo feat. Yona Opening Concert
torstai 25. kesäkuuta Musiikkitalo, Tornio

Panu Savolainen Toivo julkaisi keväällä Music by Toivo Kärki – albumin mestarisäveltäjän 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Yhtyeessä soittavat vibrafonisti Panu Savolaisen lisäksi maamme eturivin jazzmuusikoihin lukeutuvat kitaristi Teemu Viinikainen sekä basisti Jori Huhtala. Repertoaari koostuu Kärjen rakastetuista ikivihreistä kappaleista sekä kolmesta täysin ennenjulkaisemattomasta sävellyksestä.


Yona Phooto: Tero Ahonen

Yona Photo: Tero Ahonen

Trion laulusolistina toimii palkittu laulaja ja lauluntekijä Yona. Vaikka musikaalisena pohjana on jazz, rikkoo hän mielellään ja ennakkoluulottomasti genrerajoja.

Pepe Willberg, Petri Laaksonen ja Olli Ahvenlahti, Night Music
lauantai 27. kesäkuuta Alatornion kirkko, Tornio

Pepe Willberg Foto: Lauri Eriksson

Pepe Willberg Photo: Lauri Eriksson

Pepe Willbergilla on pitkä ja maineikas ura takanaan sekä säveltäjänä, kitaristina että laulajana, rock ja iskelmäalalta. Hänet valittiin tämän vuoden Emma-gaalassa Vuoden miesartistiksi. Petri Laaksonen tunnetaan Täällä pohjan tähden alla-kappaleen lisäksi myös säveltäjänä mm. Virve Rostin esittämään Sata Salamaa. Hänet tunnetaan myös hengellisen musiikin säveltäjänä ja laulajana ja esiintyykin mielellään kirkoissa. Tällä kertaa Kalottjazz & Bluesin Night Music tapahtumassa Pepe Willbergin lisäksi myös Olli Ahvenlahden kanssa. Pianisti, säveltäjä, sovittaja ja kapellimestari on pitkän uran aikana soittanut useiden tähtiartistien kanssa sekä muun muassa UMO Jazz Orchestrassa.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestJaa/Dela/Share
Kategoria(t): Uutisia - Nyheter - News. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>